Specializati in gravura industriala si publicitara


Poansoane


Poansoane – instrumente care se prezintă ca o tijă sau bară de formă cilindrică, uneori cu vârful conic sau de trunchi de piramidă, care perforează, imprimează sau marchează (ștampilare).

Poansone de perforare și cele de imprimare pentru materiale tari se confecționează din oțeluri dure și au muchii tăietoare și forme foarte precise de tăiere.

Pentru poansoanele de imprimare și marcare, vârfurile sunt profilate sau gravate conform inscripției, emblemei, simbolului, ștampilei sau caracterului corespunzător ce se dorește a fi imprimat.

Poansoane personalizate disponibile in diferite variante si diametre. Proiectam si construim modele de poansoane ce satisfac cele mai variate si moderne cerinte ale clientilor nostri.

Pentru realizarea unui poanson sunt necesare mai multe faze de lucru. Poansoanele nostre sunt supuse la ulteriore controale ale caracterelor (marci, logo-uri, litere, numere, sigle) ca apoi sa treaca la faza de rectificare, conferind deci obtinerea unui produs de calitate superioara si permitandu-ne in acelasi timp sa executam poansoane la dimensiunile cerute de client.

Plecand de la bara si utilizand doar oteluri certificate, evaluand rand pe rand duritatea si dimensiunile, reusim sa obtinem un produs foarte versatil. Constransi de cerintele pietei de a automatiza majoritatea procesului de tratare termica cu inductie, am constatat o imbunatatire a calitatii data de precizia noilor tehnologii. Calirea in cuptor, revenirile si detensionarile sunt efectuate de personal profesionist care e permanent la curent cu noile tehnologii din domeniu.

Poansoane

Poansoane

Poansoanele sunt disponibile in urmatoarele diametre: 5mm, 8mm, 10mm.

Sigilii alama

Sigilii alama

Sunt de diverse diametre, se graveaza in relief sau in adancime si sunt echipate cu inel de prindere pentru a putea face imprimarea.