Specializati in gravura industriala si publicitara


Plachete Personalizate


Plachete personalizate ce marcheaza cu succes momentele importante din viata celor care le primesc, fie ca vorbim de o ceremonie de premiere,  comemorare, aniversare, un eveniment de inaugurare sau orice ocazie speciala.
Aceasta atentie deosebita impresioneaza prin faptul ca poate fi inscriptionata cu un mesaj care sa marcheze momentul. De obicei, plachetele se confectioneaza din lemn si marmura, avand diverse forme si culori, insa acestea pot fi si turnate si apoi gravate. Noi iti oferim garantia ca indiferent de forma sau materialul din care doresti sa fie confectionata placheta, aceasta va avea o  inscriptionare de calitate si va pastra standardele inalte cu care ne-am obisnuit clientii.

Plachetele gravate sunt daruri cu aspect deosebit ce pot fi personalizate la comanda si pot fi oferite pentru diferite realizari, in semn de recunostinta, pretuire si apreciere. Plachetele din lemn se personalizeaza prin atasarea unei placute gravate.

Aceasta poate fi din alama, din aluminiu sau puteti alege placutele din material plastic disponibile in diferite forme, culori metalice, mate sau lucioase.
Inscriptionarea placutelor se poate realiza atat prin gravura laser, gravura mecanica, imprimare color cu ecosolvent, cat si prin alte metode alese in functie de rezultatul dorit. Plachetele obtinute vor avea finisaje si forme deosebite, la care putem adauga elemente grafice speciale cu impact vizual.

Executam la comanda plachete personalizate pentru diverse ocazii. Realizate la comanda, se poate alege forma, dimensiunea si culoarea dorita.

Ideale pentru cei care vor sa ofere obiecte apreciate si pastrate timp indelungat.

Plachete Personalizate

Plachete personalizate

Executam sau inscriptionam plachete oferite cu diferite ocazii; ele sunt confectionate din alama sau metalex si lipite pe suport de lemn.

Plachete Gravate

Plachete

Pentru un efect deosebit, placheta este de obicei lipita pe un suport de lemn. Metalul inscriptionat poate fi vopsit cu diverse culori.

Premiu

Placheta

O placheta deosebita ce poate fi oferita drept premiu intr-o cutie de lemn, acoperita de catifea si captusita cu plus.