Specializati in gravura industriala si publicitara


Gravura Personalizata


Gravura personalizata este tehnica de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din diferite materiale ca si plastic, lemn, metal, sticla. In majoritatea cazurilor suprafata acestuia este plana, dar acesta poate fi si curba. Procesul este unul foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este asistata de un calculator care comanda toata operatiunea. In ciuda complexitatii desenului si a procesului in sine, cu ajutorul tehnicii din prezent se obtin gravuri de o fidelitate impresionanta a desenului original.

Executam diferite tipuri de gravura:

  • Gravura mecanica, folosita pentru a realiza atat gravari superficiale cat si gravari profunde, pe materiale precum alama, aluminiu, ABS metalizat, sticla, lemn, aluminiu eloxat-anodizat, stiplex, pluta, plastic. Tehnica folosita pentru a grava sigle, logo-uri, scrisuri, imagini.
  • Gravura laser se foloseste pentru a grava pe materiale mai tari precum marmura, granit, mase plastice,  materiale cu acoperiri epoxidice, lemn, pluta, metale vopsite elecrostatic, piele, cauciuc, sticla, aluminiu anodizat, eloxat.

Ce obiecte se pot inscriptiona prin aceste tehnici:

Cadouri si elemente de artizanat: se pot grava si taia elemente de artizanat, se pot personaliza diverse materiale si produse din piele, sticla, ceramica, lemn. Obiectele personalizate pot fi foarte diverse, totul depinde de viziunea si dorinta clientului.

Se pot inscriptiona o varietate mare de materiale si obiecte, trofee personalizate, plachete aniversare, cupe, placi comemorative si medalii personalizate.

Fotogravura

Fotogravura

Realizarea de fotografii reale pe materiale precum Acrilic, ABS si alte materiale plastice.

Agenda inscriptionata

Gravura Agenda

Personalizare birotica folio si timbru sec pe diverse obiecte si materiale: agende, stilouri, brelocuri, pix, elemente de birotica.

Gravura personalizata

set inox gravura personalizata

Gravura personalizata pe obiecte circulare: ceasuri, globuri, pahare, cani, ornamente de craciun, elemente circulare industriale.

Inscriptionari placute

Gravura personalizata

De asemenea executam inscriptionari placute:  placute pentru obiecte industriale, semne gravate pentru birou, placute gravate pentru industria hoteliera, ecusoane, orare, placi de orientare etc.