Specializati in gravura industriala si publicitara


Ecusoane


Realizam ecusoane personalizate, complexe sau mai simple, cu suporturi sigure, astfel incat sa reprezinte cu succes imaginea companiei dvs. Toate materialele folosite de noi sunt rezistente si sunt de cea mai buna calitate.
Pentru a imbunatati imaginea personalului dumneavostra, va oferim o gama eleganta de ecusoane ce pot fi personalizate cu usurinta prin gravare. Pe acestea se pot grava logo-uri, nume, functii etc, dupa preferinta clientului. De asemeanea, pot avea o fereastra pentru inserarea numelui si/sau a functiei.
Producem la comanda ecusoane personalizate, nominale, gravate, cu magnet, personalizate in policromie, ecuson metalic sau din plastic, ecuson tip card,  pentru personal medical, hotel, restaurant, firma de paza, personal bancar etc.

Toate tipurile de ecusoane pe care le producem sunt de calitate si au o rezistenta in timp. Pe cele personalizate in policromie se pot imprima sigle color cu cel mai inalt grad de dificultate, cu degradeuri, chiar fotografii, numar nelimitat de culori, pot fi cu magnet, ac sau pini.
Venim in ajutorul dumneavoastra cu o serie de caracteristici care va pot ajuta sa alegeti tipul de ecuson potrivit: ecusoanele gravate metalice au cel mai premium aspect, cele metalice personalizate in policromie permit culori nelimitate, iar cele cu magnet sunt utile pentru a nu gauri hainele cu ac sau pini.

Ecuson Multistrat

ecusoane multistrat

Ecuson multistrat, din metalex auriu lucio si auriu mat.