Specializati in gravura industriala si publicitara


Intrebari Frecvente.


Romdur Gravura reprezinta un corporate brand care identifica orientarea principala a companiei si certifica nivelul calitativ superior al serviciilor oferite. Performantele de calitate sunt recunoscute in prezent de peste 1.650 de clienti cu comenzi permanente si periodice atat in domeniul serviciilor de inscriptionare publicitara si industriala cat si in domeniul materialelor si obiectelor promotionale, din Bucuresti si din tara. Brandul companiei reprezinta in prezent atat o garantie a calitatii oferite partenerilor si clientilor cat si o dovada a eforturilor permanente de perfectionare a dotarilor si tehnologiilor folosite in domeniu.

Oferim companiilor din orice domeniu de activitate urmatoarele tipuri de produse si servicii:

 • suveniruri,cadouri, artizanat
 • insigne, medalii, brelocuri
 • obiecte promotionale de birou: blelocuri, pixuri, stilouri, seturi de protocol etc.
 • litere volumetrice
 • plachete inscriptionate si alte produse in domeniul signalecticii publicitare
 • plachete industriale
 • scanare si modelaj 3D

Romdur Gravura dispune de cea mai mare capacitate de inscriptionare a materialelor si obiectelor promotionale la nivel national, asigurand clientilor nostri posibilitatea de a realiza lucrari complexe si de mare anvergura in timp scurt, respectand termenele limita si standardele de calitate pretinse.

Dispunem de tehnologii de inscriptionare a oricarui tip de obiect si material promotional sau industrial, pe orice tip de suprafata ca forma si marime.

Cu o experienta masiva acumulata in ultimii 7 ani in domeniile pe care le abordam, garantam intregul profesionalism de care aveti nevoie pentru a obtine lucrari de calitate, in termenele si cantitatile stabilite.

Am derulat in ultimii 10 ani relatii de afaceri cu peste 1.650 de clienti – companii din Bucuresti si din tara.

Mizam pe garantarea calitatii asteptate de catre clienti: exprimata in eleganta, rezistenta, tehnologii avansate in domeniul serviciilor, consiliere si respect pentru fiecare client precum si pe asigurarea celei mai mari capacitati de lucru la nivel national.

 • cea mai mare baza de clienti din tara in domeniul serviciilor de inscriptionare
 • recunoasterea serviciilor de calitate si materialelor oferite de catre toti clientii cu care am dezvoltat relatii de afaceri
 • protocronisti de anvergura in domeniul tehnologiilor de inscriptionare la nivel national
 • comunicarea stransa si cunoasterea indeaproape a tuturor nevoilor si asteptarilor clientilor

nu ai gasit raspunsuri?

In cazul in care nu ai gasit nici un raspuns aici, sau aveti mai multe intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj si va vom contacta din nou foarte curand.