Specializati in gravura industriala si publicitara


Despre Romdur

In cei 17 ani de experienta acumulata in domeniul productiei publicitare, am cunoscut o dezvoltare armonioasa, reusind astfel sa numaram in portofoliul nostru peste 350 de clienti din cele mai diverse domenii.

Am servit cu acelasi profesionalism si dedicare de la persoane fizice care au dorit sa inscriptioneze un cadou pentru cei apropiati pana la agentii mari de publicitate si firme din afara tarii.
Ne mandrim cu feedback-ul pozitiv venit din partea clientilor nostri si suntem convinsi ca serviciile oferite de noi va vor multumi pe deplin si pe dvs..

Personalizare Cadouri

personalizare cadouri romdur

Ceas Clasic, Set Inox, Medalion, Cutit de Vanatoare, Placuta Alama, Bricheta Inox

Placi de Orientare

placi de orientare romdur

Placute cu Numere, Placuta Metalex, Placuta Nominala, Placa Alama

Poansoane

poansoane romdur

Poansoane, Sigilii Alama

istoric-romdur

Istoric

In luna martie 2016 firma Romdur Gravura a fost cumparata prin licitatie publica cu strigare de catre Vlad Manea. Acum, departamentul de gravura isi desfasoara activitatea sub numele de Embo Lux.
Vlad beneficiaza de o experienta bogata in domeniul productiei publicitare si se ridica cu siguranta la nivelul celor mai inalte standarde.

Romdur

De ce Romdur?

Pentru ca va doriti calitate si sunteti constient ca imaginea dvs conteaza foarte mult. Echipa noastra numara oameni tineri si dinamici, deschisi ideilor inovative si dornici de a ajuta si de a se face utili.

Fiind una dintre primele firme de gravura aparute in Romania, cunoastem exigentele pietei de 17 ani si reusim sa ne adaptam usor acestora, in functie de nevoile si cerintele fiecarui client in parte. Ne plac provocarile si aducem clientilor nostri solutii tehnice noi, personalizate.