Specializati in gravura industriala si publicitara


Medalii Personalizate Online


Executam medalii personalizate si premii sportive de inalta calitate pe suprafete metalice. Fiecare obiect produs de noi poarta amprenta profesionalismului si a detaliului atent urmarit de echipa inovativa a companiei noastre.

Realizate prin tehnologii de ultima generatie si intr-o gama variata de modele, va punem la dispozitie aceste obiecte indispensabile pentru recunoasterea valorilor si obtinerea unor rezultate deosebite cu ocazia unor competitii, cel mai adesea sportive.

Oferim o gama vasta de medalii si premii sportive: figurine, trofeeplachete, dar si accesorii diverse, panglici si cutii deosebite. Executate prin tehnici moderne oferim o gama variata de ambalaje, iar pentru cele mai rafinate gusturi puteti alege varianta de ambalaje, realizate manual din materiale atent selectionate si de cea mai buna calitate cum ar fi pielea sau lemnul, toate pentru a impresiona si a marca momentul celebrat.

Produse realizate din materiale de cea mai inalta calitate, destinate atat organizatorilor de competitii sportive si evenimente, cat si persoanelor fizice.

Medalie

Medalie de argint personalizata

Un model deosebit, executata integral din argint, acesta a fost gravat mecanic la cererea clientului cu litere in relief.

Modele de Argint

Medalii personalizate

La cererea Camerei de Comert si Industrie am executat aceste medalii argintii. Ele au fost gravate fata-verso, cu litere si cifre in relief. Aspectul mat al fondului a fost obtinut prin sablare.

Medalii si Premii Sportive

Medalii personalizate gravate

Ca si insignele, medaliile pot fi personalizate si apoi vopsite cu una sau mai multe culori, cu aspect mat sau lucios.

Medalii Personalizate

Medalii personalizate la comanda

Cu acelasi procedeu de gravare fata-verso cu litere si cifre in relief au fost executate si aceste medalii aurii pentru Camera Notarilor Publici.

Model gravat in relief

Medalii de aur personalizate

Gravarea se poate realiza cu litere si cifre in adancime, pe suprafete metalice (alama, argint, aur etc.) rezultatul fiind intotdeauna unul de bun gust.