Specializati in gravura industriala si publicitara


Obiecte Personalizate


Obiecte personalizate cu ajutorul gravurii asistate de calculator. Inscriptionarile obiectelor pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, hartie, piele, sticla sau lemn) si in diverse culori, astfel ca, putem oferi clientilor o gama foarte variata de produse. Indiferent de modelul si materialul ales de tine, noi iti asiguram o calitate deosebita a gravurii.

Cani si Obiecte Personalizate

Cani si obiecte personalizate

Personalizarea canilor din sticla sau ceramica se executa prin gravura laser sau, pentru a obtine o imagine formata din mai multe culori, prin tampografie.

Cutiuta de lemn

Cutiuta de lemn personalizata

Este un alt tip de card holder executat din lemn lacuit. Prin gravura, lemnul a capatat o culoare galbuie, evidentiind numele companiei.

PIx Cadou la Comanda

Pix personalizat

 Te ajutam cu idei de cadouri personalizate. Un cadou deosebit, pixul metalic oferit intr-o cutiuta-suport, poate fi inscriptionat cu mesajul dorit prin gravura mecanica. Cutiuta din lemn, poate fi si ea inscriptionata prin gravura laser.

Agende Inscriptionate

Agende personalizate

Pentru notorietate, numele sau sigla companiei dumneavoastra pot fi inscriptionate pe copertile unor agende din piele sau imitatie de piele prin timbru sec sau folio.

Ceas gravat

gravura bucuresti

De obicei, metalul nu poate fi inscriptionat prin gravura laser. Exceptie fac metalele acoperite cu strat de vopsea, cum este si cazul acestui deosebit model de ceas de birou.

Card Holder Gravat

Card Holder personalizat

Card holder-ele sunt personalizate in functie de materialul din care este confectionat. Cele metalice pot fi gravate mecanic (de exemplu), cu litere in adancime sau in relief, conturate sau hasurate.

Set Bricheta si Breloc

Obiecte personalizate

Brelocul si bricheta metalica sunt inscriptionate prin tampografie. Pentru a pune in evidenta sigla firmei, s-a folosit o culoare metalizata pe un fond negru.

Glob personalizat

Glob gravat

Obiecte personalizate la comanda – fie plat, cilindric, rotund, orice obiect poate fi inscriptionat prin gravura mecanica indiferent de forma.