Specializati in gravura industriala si publicitara


Personalizare Cadouri


Servicii de personalizare cadouri. Surprinde persoanele dragi din viata ta cu idei inedite de obiecte personalizate. Esti in situatia in care nu stii ce sa alegi? Gasesti mai jos idei de obiecte personalizate de cea mai buna calitate. O optiune excelenta pentru un cadou de suflet.

Ceas clasic

ceas clasic

Acest tip de ceas clasic poate fi gravat pe capac sau pe spate prin gravura mecanica.

cutit de vanatoare

cutit de vanatoare

Fie un simplu cutit de bucatarie sau un cutit special de vanatoare sau pescuit, poate fi inscriptionat prin marcare cu laser sau gravura personalizata.

Medalion Aur

Medalion Aur

Bijuteriile confectionate din metale nobile pot fi personalizate prin fotogravura; Fotografia color se scaneaza si se prelucreaza;

Port Carti de Vizita

Port Carti de Vizita

Suporturile pentru cartile de vizita, daca sunt metalice, vor fi inscriptionate prin gravura mecanica si apoi vopsite cu una sau mai multe culori, in functie de logo-ul sau sigla firmei solicitante.

placuta alama

placuta alama

Orice model, nume sau fotografie prelucrate pe calculator, pot da un caracter deosebit unei placute aniversare din alama prin gravura mecanica.

Set inox

set inox gravura personalizata

Set de cafea din inox este personalizat prin gravura mecanica.

Felicitare

Personalizare cadouri

Orice tip de felicitare poate fi realizat din hartie colorata care se decupeaza laser. Fi original si ofera un cadou inedit persoanelor dragi.

Personalizare Cadouri prin Fotogravura

Fotogravura

Fotografia este scanata, prelucrata si transpusa prin gravura pe lemn, marmura, sau pe diverse metale.

Medalion

medalion

Medalionul de argint este gravat mecanic si sablat pentru a obtine un aspect mat.

Bricheta Inox

Bricheta Inox

Un cadou deosebit pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra, bricheta de inox este inscriptionata mecanic cu sigla sau numele dumneavoastra.

Ceas

Personalizare cadouri

Ceas gravat pe capacul din spate intre gravarile originale. Orice obiect poate fi inscriptionat cu mesajul dorit de client prin gravura personalizata.